+46(0)707275127 info@west-tech.se

CIMCO / OXE Diesel

Som grafisk designer med utökade kunskaper inom webbdesign, fotoproduktion och marknadsföring är jag en stark extern resurs för företag som önskar stärka sitt varumärke. Detta är ett urval av de tjänster jag erbjuder och jag strävar alltid efter att bygga långsiktiga samarbeten med mina kunder.
SE MER

GRATIS INLEDANDE MÖTE

Önskar ni att vi träffas för att se hur vi på bästa sätt kan forma ett samarbete och hur jag kan hjälpa er nå era marknadsmål? Inga problem, jag besöker kostnadsfritt er verksamhet.

STRATEGISK DESIGNPARTNER

Genom kompetens inom design, teknik och kommunikation erbjuder jag mina kunder en helhetslösning som resulterar i att jag som ensam resurs kan stärka deras varumärke.

OFFERTER MED FAST PRIS

Jag jobbar nästan uteslutande från offerter med fast pris enligt överenskommelse. På så vis vet mina kunder exakt vad dem får och att det motsvarar deras planerade budget.

Grafisk design

Inom grafisk design skapar jag material som är lika effektivt såväl som det är tilltalande. Här omfattas allt från design av trycksaker likt produktblad, broschyrer och mässmontrar till design av marknadsföringsmaterial för webb och sociala media. Genom att använda de senaste teknikerna inom några av de mest kraftfulla programmen på marknaden skapar jag grafisk design som ger er produkt, ert budskap och ert varumärke ett starkt visuellt lyft. För er och era varumärke, både Cimco och Oxe Diesel, ser jag stor potential till att utveckla en grafisk profil som fångar er målgrupp och förmedlar era styrkor på marknaden på ett nytänkande och välarbetat sätt med hög igenkänning.

Animeringsarbete

Sedan tonåren har jag haft ett stort intresse för digital animering och 3D-modellering. Likaså ett brinnande intresse för teknik och mekanik. Så för gymnasiet valde jag ett tekniskt program med virtuell design som inriktning. Här bekantades jag med olika mjukvaror inom modellering och animering. Något som jag därefter har hållit varmt på hobby-nivå tills jag startade firman för några år sedan och såg en stor efterfrågan inom området. Numera är det ett bra komplement till de övriga tjänsterna jag erbjuder och animeringsarbetet passar väldigt bra in i min fotoproduktion.

Nedan har jag gjort tre stycken animeringar med Oxe Diesel för att visa på de stora möjligheterna och hur detta kan tänkas att se ut. En sekvens likt dessa kan inkluderas i filmklipp som ni lägger ut på YouTube men även med vidare arbete göras till en anpassad promovideo för sociala media.

Fotoproduktion

Vidare erbjuder jag professionell fotoproduktion i flertalet olika former. Allt från produktfotografering i studio till drönarfilmning i tuffa miljöer. Ett kraftfullt fotografi eller filmsekvens kan förmedla mer känsla och information än något annat media. Det är därav ett utmärkt medel för att förstärka budskap i grafiskt material. på en webbplats eller i annonser. När det kommer till fotoproduktion hanterar jag hela processen från förarbete till utförande och efterbearbetning/retuschering/klippning. På så vis erhålles en högre kvalité till lägre kostnad.

Reklamfilm

Professionella reklamfilmer där fokus ligger mot att leverera ett resultat som känns påkostat, välarbetat och ger hög igenkänning. Med ny teknik och mycket varierad fotoutrustning kan vi nå nya höjder och skapa en reklamfilm som ni är stolta över – även på lång sikt. Nå ut till marknaden med en reklamfilm där ni endast behöver några få minuter av deras uppmärksamhet för att kunna medla ert budskap på bästa sätt.

Företagsfotografering

Företagsfotografering handlar om att förstärka ert varumärke och lyfta fram företagets styrkor på bild. Jag skapar engagerat ett bildspråk som bäst motsvarar er verksamhets behov. Genom att visa upp foton på företaget höjs främst förtroendegraden. Men det är även ett bra sätt att fånga intresset. Med foton på er i det dagliga arbetet presenteras en fördelaktig bild över kvalitén i företaget och dess produkter.

/

Drönarutrustning

På nya höjder och med nya perspektiv kan vi fånga rörelser och ytor på ett effektfullt och exklusivt sätt. Genom den branschledande tillverkaren DJI erbjuder jag filmning i 4K upplösning med flyghastigheter upp mot 65km/h. Utomhus når vi en höjd av max 120m enligt lagkrav. Önskar ni visa upp insidan av era lokaler, fabriker eller lager så är det inga problem då drönaren kan opereras inomhus likaså.

MINA öVRIGA FÄRDIGHETER

Önskar ni se mer?

RUBRIK TEXT

Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores,Et harum quidem rerum.
547

Kort presentation av mig

Torbjörn Hillberg

Göteborg / Rönnäng

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis.

Omdömen från mina kunder

Vi är väldigt nöjda med West-Tech både sett till resultat och kommunikation men även för stort engagemang och förmåga att leverera vid pressat tidsschema. Rekommenderar företaget för er som vill ha en kompetent samarbetspartner för grafisk design, webbdesign och allt där kring. Dan Brunbäck

Vi är mycket nöjda med företaget. Resultatet blev över våra förväntningar. Mycket nöjda med foto som var utöver alla förväntningar vi hade. Vi vill verkligen rekommendera detta företaget. Tommy Höglund

Jag ser fram emot att höra från er!

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatu