+46(0)707275127 info@west-tech.se

Fotograf i Göteborg

Foto/film, animering & Drönarfoto till fast pris

Fotograf i Göteborg med fast pris

Som fotograf erbjuder jag mina kunder bland annat professionell studiofotografering, företagsfotografering och drönarfoto till fast pris. Med utgångspunkt från Göteborg och Tjörn är jag tillgänglig i större delar av Sverige. Varmt välkomna att höra av er för en offert med fast pris gällande ert uppdrag. Nedan kan ni ta del av de tjänster inom fotografering, fotoproduktion och animering jag erbjuder och se prisuppgifter.

Brett utbud av professionell fotoproduktion

Fotograf till fast pris

Studiofotografering

Vid studiofotografering kan man bland annat utföra porträttfoto, produktfoto, reklamfoto och modefoto. Fördelen i studion är att vi där har full kontroll över resultatet genom att själva bestämma över ljussättning, bakgrund och perspektiv. Här är det väsentligt att fotografen kan sin utrustning och har en stor förståelse för hur bildkomponering, rörelser och ljusets infallsvinklar påverkar bilden. Genom många års erfarenhet bakom kameran är jag bekväm med att skapa foton som överträffar mina kunders förväntningar.

Med en fullformatskamera och ett brett utbud av professionell studioutrustning vid studiofotografering kan jag leverera material av hög kvalité. I studion är möjligheterna många och det krävs både kompetens och kreativitet för att nå önskat resultat. Jag har även en uppsättning studioutrustning som är fullt portabel vilket gör att jag kan erbjuda studiofotografering ute på plats hos kund.

Fotograf till fast pris

Drönarfoto & flygfilm

Drönarfotografering är ett kraftfullt och intresseväckande sätt att skapa effektfullt och exklusivt material. Genom att nå höjder och perspektiv som inte tidigare har används kan man se ytor och miljöer på ett helt nytt sätt. Drönarfilm och drönarfoto kan användas både som komplement till mer traditionella typer av foto men fungerar även utmärkt till att skapa helt eget innehåll.

Under åren har tekniken tagit stora steg framåt inom fototeknik rent allmänt. Drönarutrustning är inget undantag, i detta segmentet har vi sett en enorm tillväxt och utveckling. Därav kan jag genom den branschledande tillverkaren DJI erbjuda filmning i 4K upplösning med flyghastigheter upp mot 65km/h. Utomhus når vi en höjd av max 120m enligt lagkrav vilket brukar räcka gott och väl. Önskar ni visa upp insidan av era lokaler, fabriker eller lager så är det inga problem då drönaren kan opereras inomhus likaså.

Jag som drönaroperatör och fotograf ansvarar för att regelverken följs och kan sköta processen med att bevilja spridningstillstånd för materialet. Allt för att det skall gå så smidigt som möjligt för er som kund. Oavsett behov och projekt så skapar jag professionellt material som motsvarar och överträffar era förväntningar. Jag har erfarenhet av allt från mäktiga naturbilder och pampiga stadspanoraman till inbjudande vyer över företagslokaler, fastigheter och byggen.

Fotograf till fast pris

Företagsfotografering

Företagsfotografering handlar om att förstärka ert varumärke och lyfta fram företagets styrkor. Jag skapar engagerat ett bildspråk som bäst motsvarar er verksamhets behov. Samt förmedlar rätt känsla ut till era kunder och er målgrupp. Genom att exempel visa upp er personalstyrka med professionella porträttbilder höjer vi förtroendegraden. Och med foton på er i det dagliga arbetet kan vi presentera en kompetent och tydlig bild över de tjänster och den service ni erbjuder. Man kan även inkludera foto på entréer, era lokaler och allt som ger en förstärkt visualisering av ert varumärkes essens.

Materialet gör sig lika bra till er hemsida och sociala medier som till pressmaterial och trycksaker. Jag levererar i högupplösta format efter era önskemål och mina kunder erhåller alltid full äganderätt i samband med betalning. På så vis kan ni använda fotona hur än ni önskar på obegränsad tid. Genom att på förhand sätta ett fast pris kan ni försäkra er att vi håller er budget och att ni får precis det material ni behöver.

Fotograf i Göteborg

Produktfotografering

Professionella produktbilder och produktfoton är idag en nyckelfaktor för alla företag som säljer en produkt. Oavsett om ni bedriver e-handel eller endast marknadsför era produkter i digital eller analog media är snygga produktbilder avgörande för hur kunder upplever produkten. Jag fotograferar  säljande produktbilder av hög kvalité som ni kan använda i er produktkatalog, webbshop eller på er hemsida för att presentera ert utbud på bästa möjliga sätt.

Ni får självklart full äganderätt till materialet på obegränsad tid i samband med betalning och jag har inga startavgifter. Produktfotografering kan antingen ske i min fotostudio i centrala Göteborg eller på plats i era lokaler.

Era nya produktbilder levereras digitalt utan extra kostnad fullt retuscherade och högupplösta, i valfri storlek och valfritt format. Många av mina kunder väljer här även att välja ut ett antal foto som där produkten skall friläggas från bakgrunden. Dessa bilderna levereras då i formatet .PNG och är transparenta till bakgrunden. Frilagda bilder passar mycket bra att använda när man på ett professionellt sätt placera produkten i grafisk material.

Fotograf i Göteborg

Porträttfotografering

Porträttfotografering handlar lika mycket om teknik och erfarenhet som konstnärlig gestaltning. Det är konst att fotografera porträtt som på ett fyndigt, tilltalande och fångande vis förmedlar personlighet, stil och känsla. Vid porträttfotografering är det viktigt att personen som skall fotograferas känner sig bekväm och infinner sig i rätt sinnesstämning avsedd för materialet. Genom att skapa en miljö där modellen uppnår sin potential och tillsammans arbeta fram bilderna skapas en extra magi i fotona.

Porträttfotografering kan omfatta en hel rad av olika upplägg. Allt från ett kompetent porträtt för ditt CV till nya tjänsten till ett gripande omslag för er nya singel. Oavsett användningsområde och stil så arbetar jag alltid inkluderande och engagerat för att vi skall nå ett resultat som motsvarar och gärna överträffar era förväntningar. Vid fotografering av porträttbilder brukar man oftast bygga upp en studiomiljö där ljuset är kontrollerat. Men det går även bra att fotografera utomhus och på ställen där bakgrunden och omgivningen förstärker porträttet i sig. Låt mig höra era tankar så bollar vi idéer tills vi känner oss redo att förverkliga visionen.

Porträttbilderna levereras sedan digitalt och ni får högupplöst material att använda fritt på obegränsad tid. Ni erhåller fulla rättigheter till materialet i samband med betalning och kan känna er trygga med att jag aldrig delar foto till tredje part.

Fotograf i Göteborg

Reklamfotografering

Reklam är som ni alla vet ett utmärkt verktyg för att öka försäljningen och bygga ett varumärke. Men endast om det görs korrekt och i enlighet med era affärsmål. Att skapa relevant och effektivt reklammaterial är en utmaning som omsätter rekordsummor varje år. Oberoende vilken bransch ni är i kan en lyckad reklamkampanj vara avgörande för hur väl ni förvaltar er marknadsandel.

Jag hjälper mina kunder att skapa tilltalande och kommunikativa reklamfoton med en stark säljande faktor. Bildspråket skall förklara och förstärka era kundlöfte, och likaså medla rätt image för produkt eller tjänst. Genom grundligt förarbete där vi ser över målgruppen, er positionering på marknaden och er målsättning når vi tillsammans ett resultat av högre kvalité. Om vi redan vid fototillfället vet i vilket format och medie reklambilderna kommer användas kan vi effektivisera processen och skräddarsy materialet för bästa effekt. Då jag i grunden är en grafisk designer hjälper jag er hela vägen genom produktion och verkställande.

Drönarfoto i Göteborg

Reklamfilm

I dagens samhälle gäller det att hitta allt mer kreativa och nytänkande sätt att nå ut med sitt budskap, sin produkt eller sin tjänst till avsedd målgrupp. Reklamfilm och företagsfilm växer sig allt starkare eftersom produktionskostnaden nu är lägre än tidigare samtidigt som formatet får allt större genomslag gentemot mer traditionell media. Vi kan idag placera reklam och marknadsföring precis framför de profiler som stämmer in på er målgrupp. Både via sociala medier men även via reklam på olika plattformar och hemsidor. Kanske är ni redan så etablerade att det räcker att publicera en reklamfilm på era egna kanaler för att den skall få det genomslag ni önskar?

Jag skapar professionella reklamfilmer där fokus ligger mot att leverera ett resultat som känns påkostat, välarbetat och ger hög igenkänning. Med ny teknik och mycket varierad fotoutrustning kan vi nå nya höjder och skapa en reklamfilm som ni är stolta över – även på lång sikt. Positionera er ifrån konkurrensen och nå ut till potentiella kunder på ett sätt där ni bara behöver några få minuter av deras uppmärksamhet för att förmedla ert budskap.

Drönarfoto i Göteborg

Eventfotografering

Texten uppdateras.
Drönarfoto i Göteborg

Besiktningsfoto

Texten uppdateras.

Fotograf till fast pris i Göteborg

Önskar ni exakta prisuppgifter för just ert projekt?
– Hör av er och berätta mer så ger jag en offert med fast pris.

Kul att ni hittat hit! Förhoppningsvis har ni sett ungefär det ni söker efter. Som ni ser har jag en bred kompetens inom fotoproduktion. Genom att erbjuda mina kunder ett helhetskoncept likt en fullservicebyrå kan jag som ensam resurs stärka ett företags kvaliteter i större skala. Med en effektiv arbetsprocess kan jag på så vis leverera högkvalitativt resultat till förmånliga priser i relation till större byråer. Jag skapar med andra ord tydliga resultat i de medier som passar både mina kunders verksamheter och plånböcker. Varje projekt är lika viktigt, oavsett storlek eller sort. Varmt välkomna att kontakta mig för mer information och en kostnadsfri offert utan bindningar från er sida.

GDPR

7 + 4 =

Foto för er marknadsföring

Gällande stark visuell kommunikation är det inget som överträffar en bra bild komponerad just för att fånga uppmärksamhet & förstärka budskap.

Artistprofilering & modellfoto

Med ett öga för detaljer & konstnärlig gestaltning skapar jag tilltalande fotomaterial av hög kvalité.

Företagsfoto & företagsfilm

Lyft fram era styrkor & förklara för marknaden varför just er produkt eller tjänst är det självklara valet.

Drönarfilm & drönarfoto

Tekniken i dagens drönare är nästan lika häpnadsväckande som det mäktiga & inspirerande fotomaterial man kan skapa med utrustningen.

Pris för fotoproduktion

“Proffsigt bemötande och alltid trevlig. Levererar en produkt som blev över förväntan och inom tidsramen vi kommit överens om! Rekommenderar starkt”
“Utmärkt företag. trevligt & proffsigt att jobba med. Kan verkligen rekommendera”
“Vi är väldigt nöjda med West-Tech både sett till resultat och kommunikation men även för stort engagemang & förmåga att leverera vid pressat tidsschema”
Fotograf till fast pris
Fotograf i Göteborg till fast pris

Ta del av mina övriga tjänster & läs mer om verksamheten.