+46(0)707275127 info@west-tech.se

Grafisk design

Grafisk designer i Göteborg

Frilansande grafisk designer

Grafisk design även benämnt grafisk formgivning handlar om användandet av former, typsnitt, logotyper, färger och kombinationen av dessa i främst grafiskt material. Som grafisk designer kommunicerar man alltså information, budskap, känslor eller uppmaningar genom visuella medel. Jag erbjuder flertalet tjänster inom grafisk design till fast pris. Som grafisk designer har man även stora överlapp med andra discipliner, till exempel; bildkonst, inredning, mode, illustration, fotografi och webbdesign. De grundläggande principerna för grafisk design är bearbetningen av form, färg, text, kontrast, mönster samt balans, rörelse, proportionalitet, närhet, upprepning och ytegenskaper. Kort beskrivet; hantverket av att skapa en visuell upplevelse. En grafisk designer hanterar alltså inte endast färg och form, utan även struktur och funktion vilket jag lägger mycket stor vikt vid när jag formger. Med bred kompetens ser jag till att skapa relevant och effektivt material som på lång sikt stärker mina kunders varumärke.
grafisk designer

Trycksaksdesign

Som grafisk designer har jag god erfarenhet av trycksaker hela vägen från idé och design till tryck och färdig produkt. Jag hjälper er med design och produktion av; broschyrer, kuvert, flyers, foldrar, visitkort, tidningar, affischer, kataloger, rapporter, böcker, vykort – ja allt ni kan tänka er i princip! Be om en gratis offert med fast pris så vet ni precis vad det kommer att kosta. Läs mer om trycksaksdesign nedan.
Logotyp & grafisk identitet

Logotyp & grafisk profil

Med en stark logotyp och välarbetad grafisk profil har ni tagit ett stort steg mot att bygga ett framgångsrikt varumärke. Er logotyp har en avgörande roll i er kommersiella helhet och symboliserar er positionering på marknaden. En välarbetad grafisk profil bidrar främst till ökad igenkänning samtidigt som den ger kunden ett större förtroende och mervärde till er verksamhet eller produkt.
Logotyp & grafisk identitet

Förpackningsdesign

Välutvecklad förpackningsdesign både säljer bättre och bidrar till en god produktupplevelse. Det är många aspekter att ta hänsyn till och resultatet är avgörande för er produkts framgång. Med skarp koll på allt från konsumentbeteenden, trycktekniker, trender, konsumentlagar och material hjälper jag er från idé till färdig produkt. Ni kan läsa mer om förpackningsdesign längre ned på sidan.

Förpackningsdesign

Genom smart och välarbetad förpackningsdesign höjer ni kundupplevelsen markant. Direkt när en konsument ser er produkt inleds en relation som baseras på de känslor konsumenten upplever – i bästa fall blir det kärlek vid första ögonkastet. Designen omfattar både det visuella intrycket och den totala upplevelsen där alla berörda känslor spelar in. Huruvida kunden väljer er produkt eller en av era konkurrenters beror vanligtvis på vilket val som ger intrycket av att ge störst mervärde. Något som många tyvärr underskattar är förpackningens grundläggande funktion. Det vill säga hur väl den skyddar produkten och hur lätthanterlig den är. Vårt inledande steg blir därav att ta oss an utmaningen att skapa en förpackningslösning som både är stark, miljövänlig och kostnadseffektiv. Därefter fortskrider processen mot att skapa en design som är tydlig, säljande och förmedlar ert varumärke i bästa ljus. Det är ofta en lång väg mot den perfekta förpackningen och jag bistår er hela vägen från idé till resultat.

Trycksaksdesign

Vid trycksaksdesign är varje uppdrag unikt, jag anpassar jag mig efter kundens behov och skräddarsyr en lösning för bästa resultat. Då jag även erbjuder att sköta produktion och leverans slipper ni bekymra er över det tekniska eller administrativa. Ni får det färdiga materialet levererat av mig personligen eller via vår leverantör. Jag strävar efter att producera professionellt och snyggt material till en låg kostnad. Trycksaker är en viktig del i er verksamhet, främst då det förstärker ert varumärke och sprider medvetenhet. Trycksaker kommunicerar inte enbart visuellt utan här får mottagaren ofta ett extra intryck genom att hålla i och känna materialet. Den totala upplevelsen blir starkare och det är enligt mig lika viktigt att det känns bra som att det ser bra ut.  Med ett öga för detaljer och en stor dos kreativitet skapar jag allt från en mindre uppsättning visitkort till en hel mässmonter.
Nedan följer ett urval av vad jag erbjuder inom trycksaksdesign:
 • Visitkort & vykort
 • Skyltar & fasadprofilering
 • Kuvert & brevpapper
 • Affischer, flyers & broschyrer
 • Tryckta årsredovisningar & rapporter
 • Banderoller, banners & rollups
 • Mässmaterial & exponeringssystem
 • Promotionprylar
 • Textiltryck & profilprodukter
 • Böcker & magasin
 • Presentationsmaterial
Prisuppgifter för trycksaksdesign
Det enklaste sättet för er att få prisuppgifter kring trycksaksdesign är att ringa eller sända mig ett mail. Så kan jag snabbt bedöma totalkostnaden inkluderat design, eventuell produktion och leverans. Önskar ni en offert med ett fast pris sammanställer jag en kostnadsfritt till er och sänder så fort jag ges tillfälle. Då jag har ett fördelaktigt samarbete med ett internationellt tryckeri kan jag förse er med ett brett utbud av produkter till förmånliga priser.

Läs mer om logotyp & grafisk profil

Kontakta mig så berättar jag mer

Grafisk design till fast pris i Göteborg
Ring eller sänd mig ett mejl.