+46(0)707275127 info@west-tech.se

Hemsida för städfirma i Lysekil

För snart ett år sedan så fick jag i uppdrag av städbolaget Soberent i Lysekil att skapa deras nya webbplats. De ville ha en snabb, stabil och tydlig hemsida som fungerar lika bra på laptop som på mobil. Likaså prioriterade de att att den skulle vara klar så fort som möjligt. Med god kommunikation oss parter emellan och en fastställd delad vision innan start tog det oss mindre än en vecka innan hemsidan var klar för att publiceras.  Inom ramarna av uppdraget skapade jag utökat grafiskt material, foto och skrev webbtexterna. Soberent är en växande städfirma i Lysekil som utför arbete inom hela Bohuslän. De åtar sig med nöje och stor noggrannhet uppdrag såsom storstäd, flyttstäd, fönsterputsning, feststädning, kontorsstädning med mera.
För att se hemsidan och läsa mer om deras verksamhet besök www.soberent.se

Är ni intresserade av att läsa mer om mina tjänster inom webbdesign hänvisar jag er till mobilanpassad hemsida till fast pris.

Alltid roligt med nöjda kunder

Nedan finner ni ett inlägg från företagets Facebooksida där de berättar nyheten om att deras nya hemsida blivit tillgänglig:

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsoberent%2Fposts%2F608002359360350%3A0&width=500" width="500" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>