+46(0)707275127 info@west-tech.se

Hemsida till företaget?

5 starka anledningar varför ni behöver

en hemsida till ert företag i dagsläget

– Med en överskådlig infografik

Hemsida till företaget - Infografik
Vill du använda denna högupplösta infografik?

Varsågod – Applicera enkelt koden nedan på din hemsida eller blogg 🙂

 

Hemsida till företaget

5 anledningar varför ni behöver

en hemsida till ert företag

1. Ert avancerade visitkort på internet

Ert företags hemsida är den digitala motsvarigheten till er verksamhets fysiska butik och/eller kontor. Se det som ert avancerade visitkort på internet. 9 av 10 svenskar använder webben för att hitta företag eller tjänster. Därav är det högst förvånande att så många som hälften av alla småföretagare uppger att de helt saknar en hemsida.

2. Bygger förtroende & ger ett seriöst intryck

Även om ert företag kanske finns på någon social media så vet vi idag att majoriteten av konsumenterna vänder sig till hemsidan när de ska bekanta sig med ett nytt företag. Om ert företag saknar en hemsida så kommer många av de potentiella kunderna vända sig till era konkurrenter istället. Då förlorar ni chansen att visa upp ert företag i bästa ljus och på ett säljande sätt presentera era tjänster. Med en snygg och användarvänlig hemsida med korrekt angiven information som t.ex. telefonnummer och adress så visar ni era nya och gamla kunder att ni driver ett företag som förstår vikten av att bemöta kundens behov på ett smidigt sätt.

3. Sparar er både tid & pengar

Med en ny, tilltalande, trygg och modern hemsida gör ni det enkelt för era kunder att nå er. Det kan handla om något så enkelt som en tydlig kontakt-sida med företagets e-post, telefonnummer, adress och öppettider, eller ännu hellre, en integrerad bokningskalender där kunderna kan boka tid när som helst på dygnet utan att konstant ringa och avbryta er i ert arbete. En hemsida är också ett kostnadseffektivt sätt att helt på era villkor marknadsföra företaget och era produkter och tjänster. Antingen genom organiska besök eller annonser.

4. Ger ökad synlighet & tillgänglighet

Med en mobilanpassad hemsida står ni redo när era kunder, som vi ju redan vet finns på internet, börjar leta efter ert företag eller de tjänster ni erbjuder. För de kommer att söka efter dig. Hela 95% av era kunder kommer att använda en sökmotor som Google för att hitta lokala företag eller tjänster enligt en studie utförd av BrightLocal. Med andra ord: SEO (sökmotoroptimering) dvs er synlighet vid sökningar i sökmotorer, är en väldigt viktig faktor. Tänk själv att ni letar efter en elektriker på nätet, vilken kommer ni då att välja? Den som har en snygg hemsida med tydlig information, priser och goda omdömen – och som presenteras direkt på Google’s förstasida – eller den elektrikern som inte har en hemsida.

5. Bidrar till er varumärkesuppbyggnad

En snygg och välarbetad design i kombination med rätt teknik och innehåll gör er hemsida både attraktiv och effektiv. Den bidrar då genom att era kunder får ett större förtroende för er vilket i sin tur höjer värdet på er verksamhet och stärker ert varumärke. Eftersom webbplatsen tjänstgör som en representant för er image och ert varumärke ska den unikt utformas utifrån verksamhetens behov och profil. På så vis visar ni upp ert företag i bästa ljus och kan på ett kontrollerat sätt stolt visa upp era styrkor och kundlöfte. Med hjälp av rätt webbdesigner blir hemsidan er starkaste plattform att nå ut till nya kunder och få den tillväxt ni förtjänar.

Sammanfattning

En hemsida är det mest grundläggande verktyget för att nå ut till nya som gamla kunder för ett företag. Målet är att en hemsida ska vara tilltalande, stabil, informativ och användarvänlig. Både för besökare, sökmotorer och hemsideägare.

Använda källor för detta blogginlägg & infografik
Hemsida till företag - Infografik

Vill ni få en offert för en hemsida till ert företag?

Kontakta mig via kontaktformuläret nedan så löser vi något smidigt och enkelt. Jag sätter ihop en kostnadsfri offert baserat på era önskemål och behov. Offerten är utan bindningar från er sida och ni får ett fast pris att ta ställning till. Samtliga hemsidor jag skapar är både sökmotoroptimerade och har en unik design speciellt framtagen utifrån er verksamhet. Vidare upprättar jag flertalet skyddsåtgärder för att försäkra oss om att hemsidan är trygg för er och era kunder. Ett tips för er som även är intresserade av en logotyp till fast pris: Jag ger alltid 20% rabatt på arbetet med hemsida för de kunder jag designat deras logga.

GDPR

4 + 13 =