+46(0)707275127 info@west-tech.se

Mobilanpassad hemsida till fast pris

Som webbdesigner anser jag att det är lika viktigt att en hemsida är tilltalande och stilren som att den är funktionell, driftsäker och relevant. Jag designar hemsidor i WordPress för mina kunder vilket ger dem en hemsida som både är användarvänlig, trygg och snygg. Då vi idag använder smartphones på en daglig basis blir det allt viktigare att er hemsida har en mobilanpassad design. Likaså lägger jag stor vikt vid att sökmotoroptimera er webbplats så ni når ut till fler genom att rankas högt i sökningar hos Google. Sist men inte minst lämnar jag alltid en kostnadsfri offert med ett fast pris över vad hemsidan kommer att kosta utifrån era behov. Det blir med andra ord inga överraskningar när fakturan kommer. Oavsett verksamhet eller budget så levererar jag alltid av hög kvalité och gör mitt bästa för att motsvara kundens förväntningar. Jag har säte i Göteborg och träffar er gärna för ett inledande möte. Nedan kan ni läsa mer om hur jag jobbar och vad som ingår för en mobilanpassad hemsida till fast pris.

Er digitala närvaro

En hemsida, eller mer korrekt benämnt webbplats, är ett företags närvaro och identitet på internet.  Er hemsida har potential att bli en stor del av er verksamhets marknadsstrategi. Webbdesign är en av mina styrkor och jag lägger mycket tid på att ständigt hålla mig uppdaterad gällande teknik och trender inom området. En snygg och välarbetad design i kombination med rätt teknik och innehåll gör er hemsida både attraktiv och effektiv. Den bidrar då genom att era kunder får ett större förtroende för er vilket i sin tur höjer värdet på er verksamhet och stärker ert varumärke. Eftersom webbplatsen tjänstgör som en representant för er image och ert varumärke ska den unikt utformas utifrån verksamhetens behov och profil. Målet är att en hemsida ska vara tilltalande, stabil, informativ och användarvänlig. Både för besökare, sökmotorer och hemsideägare.

Webbdesigner i Göteborg

Är ni i behov av en unik och specialanpassad hemsida som är attraktiv för besökarna samt stabil och grundligt utvecklad är jag rätt person för uppdraget. Med utgångspunkt från Lunden i Göteborg och Rönnäng på Tjörn arbetar jag engagerat med att skapa unika mobilanpassade hemsidor till fast pris åt företag, föreningar och privatpersoner. Jag producerar samtliga webbplatser genom det välkända publiceringsverktyget WordPress. Och genom att tillämpa responsiv design anpassar jag hemsidan till att fungera lika väl på laptop, surfplatta och mobil. Innan leverans upprättar jag alltid skyddsåtgärder och tar full back-up av system och innehåll. Likaså utför jag även ett grundligt funktion- och prestandatest så att ni kan vara helt försäkrade om att er nya hemsida är både i god form och lever upp till era krav.

När jag producerar en mobilanpassad hemsida till fast pris inkluderas alltid följande:

 • Unik specialanpassad design utifrån er verksamhet & grafiska profil
 • WordPress redaktörsgränssnitt (CMS)
 • Responsiv design – passar alla enheter
 • On-site sökmotoroptimering
 • Registrering & verifiering hos Google
 • Knytning till era sociala media
 • Grundläggande skyddsåtgärder & spamfilter
 • Back-up av system & content
 • Fullt funktions- & prestandatest innan publicering

Att ni har tydligt och välarbetat innehåll på er sida är essentiellt för att er verksamhet skall kommuniceras ut rätt till era kunder. Texten måste därför gå hand i hand med er strategi och ert budskap. Jag hjälper er att skriva effektiva webbtexter med ett innehåll som är anpassat i enlighet med er verksamhet och leder till ökat genomslag. Läs mer om längre ned på sidan.

Har ni ambitioner att er webbplats blir en relevant och högt listad sökträff på Google när en potentiell kund söker efter vad ert företag erbjuder är sökmotoroptimering svaret. Jag är specialiserad på on-site optimering och utför allt från analys och strategi till det faktiska grovjobbet. Mina metoder är säkra och välbeprövade. Full transparens i arbetet är något jag förespråkar och jag lär gärna ut olika SEO-tekniker till de kunder som är intresserade.

 

Övriga funktioner jag erbjuder att tillämpa på er webbplats:
 • Intern webb statistik – Analytics
 • Prislistor
 • Produktkataloger
 • Lagring & streaming av videor samt annat rörligt material
 • Globala sökfunktioner
 • Poll- & kundundersökningar
 • Flerspråksstöd
 • Kalendrar
 • Delning av dokument & filer
 • Kontaktformulär, anmälningsformulär & offertformulär
 • Kartor & positioner
 • Bloggar & nyhetsflöde
 • Banners & sliders
 • Animationer & infographics
 • Lokalt väder
 • Pressdelar

Är ni intresserade av en mobilanpassad hemsida till fast pris är ni välkomna att kontakta mig för en kostnadsfri offert utan bindningar från er sida. För kunder och företag i Göteborg med omnejd gör jag gärna ett besök för våra inledande samtal. Dels för att få en bättre överblick av verksamheten och era behov men också så vi kan bekanta oss och försäkrar oss om att vi har en delad vision för arbetet.

Skräddarsydd design

Jag utformar hemsidan utifrån era önskemål och er grafiska profil. Med en kreativ touch paketerar jag innehållet på ett snyggt sätt. Som grafisk designer i grunden strävar jag efter att kombinera design och funktionalitet på ett stilrent sätt.

Säkerhetsåtgärder

Tyvärr blir cyberattacker, spam och skadlig kod allt vanligare. När jag producerar en webbplats upprättar jag alltid skyddsåtgärder så att både ni och era besökare av sidan kan känna sig trygga. Likaså lägger jag stor vikt vid att hemsidan är stabilt byggd från grunden.

Mobilanpassad design

Troligen har de allra flesta ni känner en smartphone och använder den dagligen. Samtliga webbplatser jag skapar är fullt responsiva med en mobilanpassad design. Med andra ord ser innehållet lika bra ut på både laptopen, surfplattan och mobilen.
T

Sökmotorvänlig

Att synas och rankas högt på sökmotorerna är allt viktigare. I Sverige görs hela 50 miljoner googlingar dagligen.  Jag är väl insatt i de metoder som på ett säkert sätt höjer era placeringar i sökresultaten. Relevans bedöms utifrån en tematisk synvinkel med koppling mot besökarnas upplevelse och huruvida de får tillgång till innehållet/informationen de söker. Anlitar ni mig för att bygga er hemsida ingår alltid on-site sökmotoroptimering.

Digital back-up

Utifall olyckan skulle vara framme är det alltid skönt med en garanti och att endast genom ett samtal kunna återställa webbplatsen. Jag har alltid en molnbaserad back-up på både system, filer och innehåll. Mina kunder kan därav testa sina WordPress-kunskaper utan att oroa sig över att råka ta bort halva eller hela hemsidan. Som ett tillval erbjuder jag mig även att kontinuerligt förvalta er webblösning via ett serviceavtal med trygghetsgaranti.

WordPress CMS

Som ett av de kraftfullaste CMS-verktygen har WordPress klättrat till att bli det mest använda innehållshanteringssystemet i världen. Det är främst dess användarvänlighet och driftsäkerhet som ligger bakom dess slående framgång. Över 15 miljoner hemsidor och 75 miljoner bloggar använder idag WordPress vilket utgör cirka 30% av internet. Jag som många andra arbetar därför uteslutande med WordPress vid produktion av nya hemsidor.

Vanliga frågor gällande hjälp med hemsida

En hemsida är idag ett företags främsta kanal ut till både befintliga och nya kunder. Med en välarbetad webbsida försäkrar ni er om att den information besökarna efterfrågar presenteras på ett effektivt och relevant sätt. Likaså är det ett utmärkt sätt att förmedla er verksamhet i rätt ljus ut mot kunderna och på så vis fånga deras intresse.

Självklart är det gratis att fråga – kontakta mig så berättar jag mer hur jag kan hjälpa er att skapa en mobilanpassad hemsida till fast pris!

Varför behöver vi en mobilanpassad hemsida till företaget?

Har ni en verksamhet idag är det starkt fördelaktigt att ha en tilltalande hemsida, som fungerar som ert avancerade visitkort på internet. En webbplats kan ni använda som en portal för att nå ut till era kunder – nya som gamla. Främst genom att presentera era produkter eller era tjänster på ett effektivt sätt. Men även genom att göra material tillgängligt för era kunder likt broschyrer, bilder, formulär, PDF-filer och mycket mer.

Hela 91% utav Sveriges befolkning använder internet (i åldrarna mellan 16-75 år).  I kategorin ”ungdomar mellan 16-30 år” är siffran ännu högre: 99 % enligt PTS. Det är starka siffror och tyder på varför er verksamhet behöver en välfungerande och attraktiv webbplats.

Oavsett vad ni har för verksamhet så har jag lösningen för er; jag anpassar hemsidan efter era behov, er budget och era tillämpningsområden.

Kan vi uppdatera hemsidan själv i efterhand?

Absolut, jag använder mig utav ett stabilt publiceringsverktyg som heter WordPress. Med hjälp av WordPress kan ni själva göra ändringar i innehållet på sidan och enkelt få upp nyheter eller lägga till ytterligare information. Ni är på så vis inte nödvändigtvis bundna till mig efter jag levererat er nya webbplats.

Självklart rekommenderar jag er att ta del av mitt fördelaktiga serviceavtal med trygghetsgaranti för att försäkra er om att er sida kontinuerligt håller sig uppdaterad, optimerad, övervakad och skyddad till en låg kostnad. Ni kan läsa mer om serviceavtalet och webbadministration här. Serviceavtalet är endast tillgängligt för kunder som köpt en mobilanpassad hemsida till fast pris. Det går tyvärr inte att nyttja serviceavtalet för sidor som jag inte byggt då jag inte kan garantera kvalitén på någon annans arbete.

Hur lång tid tar arbetet?

För mig tar det cirka 1 till 2 veckor att producera och leverera en mobilanpassad hemsida till fast pris. Utökade webbplatser samt webbutiker tar cirka 3 veckor att producera.

Jag funktionstestar sidan och upprättar säkerhetsåtgärder innan jag levererar den till er för ett godkännande. Därefter utför jag de sista delarna av sökmotoroptimeringen samt registrerar sidan med beskrivning hos de stora sökmotorerna likt Google och Bing.

Avslutningsvis säkerhetskopierar jag hela webbplatsen och utför sedan en prestandaoptimering så att sidan skall bli så snabb som möjligt för besökarna. Har ni valt att ta del av serviceavtalet knyter jag även säkerhetsrelaterade aviseringar direkt till min mail.

Vad kostar en hemsida?

Kostnaden för en hemsida varierar beroende på dess omfång, vilka krav som ställs på utseendet och det grafiska materialet, dess funktioner, tekniken och även strukturens uppdateringsmöjligheter.

Jag ger alltid en kostnadsfri offert med fast pris innan jag påbörjar produktion av en hemsida så ni i lugn och ro kan överväga eller be om justeringar i specifikationen. Genom att kontakta mig så kan vi diskutera era behov och önskemål. Ni skall känna er bekväma med kostnaden och jag anpassar mig efter er budget. Det blir inga överraskningar när fakturan kommer helt enkelt. För att ge er en riktlinje kostar en mobilanpassad hemsida till fast pris från 5.000 SEK vilket ni kan läsa mer om under priser.

Jag levererar alltid unikt och välarbetat material av hög kvalité, även vid mindre uppdrag med begränsade medel.

Binder vi upp oss och blir det några löpande kostnader?
Mina kunder binder inte upp sig via några avtal eller liknande när jag producerar en mobilanpassad hemsida till fast pris. När webbplatsen är betald äger kunden fulla rättigheter på obegränsad tid. Inga löpande kostnader eller dolda avgifter. På så vis kan ni som kund känna er säkra på att ni vet vad ni betalar för och till vilket pris. För uppdateringar och administration finns jag sedan aldrig längre bort än ett samtal eller mail. För de kunder som önskar att jag gör löpande underhåll och service på deras webbplats erbjuder jag en helhetslösning vilket ni kan läsa mer om här.

Textproduktion / Copywriting

Text genomsyrar nästan allt arbete vi gör idag. Överallt måste det skrivas och läsas, både på webben och i tryck. Budskapet ska anpassas till rätt plattform, rätt syfte och rätt målgrupp. Texten går hand i hand med strategin och måste därför se rätt ut och låta rätt för att vara effektiv. Därför är textproduktion även kallat copywriting en sådan relevant och betydande del för er verksamhets framgång.

Det är som sagt en konst att berätta.

Copywriting
Copywriting handlar om att skriva reklam. Texten skiljer sig mycket från andra texter där det kärnfulla ska berättas på ett kort och effektivt sätt. Lekfullhet och fantasi med ord och meningar är vardag inom copywriting, samtidigt som innehållet ska anpassas efter målgrupp. Kunskaper inom copywriting krävs på alla fronter, digitalt såväl som i fysiska produkter. Att skriva reklam är inte alls som det en gång var. Idag möts vi av en mer dynamisk, föränderlig värld där texter lever egna liv och ständigt måste anpassas för specifika syften. Jag följer med brett intresse utvecklingen och har som mål att leverera den senaste tidens texter i mitt arbete. Jag strävar här efter att skapa korta texter som genererar effektiv kommunikation av budskapet.
Skrivande av era webbtexter
När ni skall starta eller bygga en hemsida så är webbtexterna och bilderna en jätteviktig del. Det är ju de som ger sidan sitt rika innehåll. Om ni vill ha hjälp med att skriva era webbtexter så säg bara till, jag har många års erfarenhet av textproduktion och sätter mig snabbt in i just ert verksamhetsområde. Vi kommer gemensamt överens om innehåll, målgrupp och huvudbudskap och sedan sätter jag igång med pennan i högsta hugg. Ni kan fokusera på er verksamhet – och jag på era texter.
Bearbetning av era webbtexter

Om ni redan har en grund till era webbtexter och vill ha hjälp att formulera om dem så att de passar till bättre för webben så ordnar jag det. Jag sätter effektiva rubriker och bearbetar texterna så att de passar er målgrupp och samspelar med er företagsidé. Likaså anpassar jag längd, struktur och placering så att både läsarna och Google blir nöjda.

Att webbanpassa texter är ett bra sätt att göra er sida mer tillgänglig, tilltalande och användarvänlig. Och inte minst för att bli mer omtyckt av Google och rankas högre i deras sökresultat.

Uppdatering av texter/foto på er hemsida
Har ni inte tid eller möjlighet att själva uppdatera er hemsida med texter och bilder så kan jag göra jobbet åt er. Antingen skriver ni ett utkast och skickar bilder själva, så gör jag uppdateringarna i systemet. Eller så hjälper jag er även med hela textförfattandet och bilderna. Ni får alltid ett besked om hur lång tid arbetet uppskattas ta och uppdateringar under processens gång. Likaså finns möjlighet att ha mig som fast webbadministratör vilket ni kan läsa mer om här. Webbadmintjänsten är endast tillgänglig för kunder som köpt en mobilanpassad hemsida till fast pris av mig då serviceavtalet med trygghetsgaranti är inkluderat. Jag kan tyvärr inte garantera någon annans arbete.

Tidigare kunders erfarenheter

Jag är inte nöjd förrän mina kunder är det. Varje uppdrag är lika viktigt, oavsett storlek och sort. Nedan är tre omdömen jag fått från kunder som bl.a. köpt en mobilanpassad hemsida till fast pris.

”West-tech har levererat ifrån börjar till slut – det finns bara ett betyg och det är utan tvekan 5 av 5 möjliga! Stort tack.” David B.

Ägare, VME Måleri

”West-Tech kan jag varmt rekommendera. De tog fram både ny logga och hemsida till oss. Ett mycket professionellt bemötande och hög kompetens.

Kommer garanterat att nyttja deras tjänster i framtiden igen.”

Marcus A.

Delägare, Studio Svalan

”Fantastisk servicenivå och riktigt bra resultat. Fått hjälp med att ta fram logotyp, grafisk profil och hemsida. Mycket bra input och uppslag och texterna till hemsidan blev bättre än jag själv kunde beskriva min verksamhet. Snabb och bra återkoppling när det funnits frågor och resultatet har helt klart överträffat mina förväntningar när vi började arbetet. Kan ge mina varmaste rekommendationer till att anlita West-Tech.” Niclas J.

Ägare, NIJO Management

Hör av er för en kostnadsfri offert

Mobilanpassad hemsida till fast pris

Kontakta mig så diskuterar vi vidare.