+46(0)707275127 info@west-tech.se

Strategisk designpartner i Göteborg

West-Tech är er strategiska designpartner och drivs av mig – Torbjörn TB Hillberg

Med ett kreativt sinne och stort intresse för entreprenörskap strävar jag efter att bemöta mina kunders specifika behov och leverera material som är relevant, effektivt och således håller mycket hög kvalité. Som strategisk designpartner arbetar jag genom att kombinera mina kunskaper inom design, teknik och marknadsföring. Likaså förser jag mina kunder med ett helhetskoncept likt en fullservicebyrå och kan därav som ensam resurs stärka ett företags kvaliteter i större skala. West-Tech är en del av min identitet och jag bär mitt varumärke med stolthet. Varje uppdrag är lika viktigt, oavsett storlek eller sort.

Jag har mitt säte i Göteborg samt på Tjörn och levererar digitalt material över hela Sverige samt internationellt. Tjänsterna inkluderade i min verksamhet sträcker sig ända från analys och strategi till produktion och utvärdering. I grunden är jag en grafisk designer med utökade kunskaper inom varumärkesuppbyggnad, förpackningsdesign, profilering & digital visualisering. Likaså kan jag betitla mig som utbildad webbdesigner och sökmotorkonsult samt fotograf och bildretuscherare. Med andra ord besitter jag bred kompetens och räds inte en utmaning.

Kreativitet är både verktyget och navet i min verksamhet. Oavsett om det handlar om; analyser, koncept och idéer, logotyper, grafiska profiler, trycksaker, reklamkampanjer, webbplatser, digitala- och sociala strategier, varumärkesuppbyggande eller produktutveckling. För att ta del av mina tidigare arbeten och referenser hänvisar jag er till min portfolio.

Strategisk designpartner

Då jag har en effektiv arbetsprocess, besitter många färdigheter och är oberoende av andra parter i arbetet kan jag leverera högkvalitativt resultat till förmånliga priser i relation till större byråer. Jag skapar med andra ord tydliga resultat i de medier som passar både mina kunders verksamheter och plånböcker.

Min främsta styrka ligger i att jag kan erbjuda en helhetslösning för kunden och engagerat bearbeta de olika delarna att fungera i symbios med varandra. Detta resulterar i att den totala effekten blir avsevärt mer slagkraftig. Upprättar vi ett samarbete behöver ni ingen tredje part helt enkelt.

Innan mitt liv med West-Tech har jag bland annat hunnit med att utbilda mig till sjöingenjör. Vilket berikat mig med många olika möten och utmaningar runt om på jorden. Fascinationen till teknik och mekanik finns fortfarande kvar. Jag har en förkärlek till det digitala och det har hjälpt mig att både effektivisera och optimera mitt arbete.

All information som jag tar del av från mina kunder i samband med uppdrag garanteras fullständig trygghet och sekretess utan tidsbegränsning. Samtligt material som jag levererar håller sig inom de regelmässiga ramar som finns i Sverige.