+46(0)707275127 info@west-tech.se
Erfarenheter & omdömen från tidigare kunder

Läs fler omdömen på Google My Business

”Hög kvalitet på tjänster och väldigt tillmötesgående. Löser det mesta. Som ofta återkommande kund kan jag varmt rekommendera West-Tech.”
Max H.

”West-Tech har varit professionella och snabba när jag behövde hjälp med min hemsida. Jag skulle rekommendera dem i alla lägen. De är innovativa samtidigt som de fångade upp mina behov och önskemål och lyckades omsätta det i en sida jag är stolt över.”
Mattew B.

”West-Tech hade ett trevligt bemötande och lyssnade verkligen på vad jag ville förmedla med designen på loggan. Jag kan inte annat än att rekommenderar företaget starkt.”
Emil H.

”Grymma produkter, snabba svar och bra bemötande. Rekommenderas!”
Jesper A.

”Vi är väldigt nöjda med West-Tech både sett till resultat och kommunikation men även för stort engagemang och förmåga att leverera vid pressat tidsschema. Rekommenderar företaget för er som vill ha en kompetent samarbetspartner för grafisk design, webbdesign och allt där kring.”
Dan B.

”Ett toppen bolag som har snabb respons, finemang personal, goda kundkunskaper och toppen resultat.”
Jonathan T.

”West-Tech är duktiga och gör ett riktigt snyggt och stiligt jobb! Det blir färdigt i tid och de ser till att kunden blir nöjd. Jag kan rekommendera företaget alla dagar i veckan!”
Louise G.

”Enkelt, billigt och väldigt proffsigt samt bra kundbemötande.”
Eric E.

”Bra bemötande, hög kompetensgrad och i allmänhet ett ypperligt val när det gäller design.”
Michael J.

”Torbjörn är fantastiskt kreativ och ambitiös – egenskaper som avspeglas i hans verksamhet. Rekommenderas starkt!”
Jenny J.

”Proffsigt bemötande och alltid trevlig. Levererar en produkt som blev över förväntan och inom tidsramen vi kommit överens om! Rekommenderar starkt.”
Emelie S.

”West-Tech hjälpte mig ta fram Logotyp till mitt företag. Torbjörn skrev alltid utförliga email med förklaringar på de förslag han skapat. Jag fick alltid ett professionellt bemötande och jag upplevde att Torbjörn jobbade hårt för att göra mig nöjd. Jag rekommenderar detta företag.”
Michael S.

Gratis inledande
samtal & träff

Gratis offert
utan bindningar
Smidig & gratis
digital leverans
Goda resultat
& omdömen
Varmt välkomna att kontakta mig

GDPR

9 + 10 =