+46(0)707275127 info@west-tech.se
Logotyp till fast pris

Brattöns Återbruk

Genom stort driv och entreprenörsskap har Brattöns Återbruk kunnat växa och etablera sig som ett välkänt namn längs med västkusten. Som namnet antyder är det ett återbruk där begagnade byggvaror säljs och tas tillvara på. Utbudet riktar sig i huvudsak till företag som är verksamma inom bygg, fastighet, renovering, industrier och lantbruk. Vidare är det en allt större andel av privatpersoner som på senare tid vänt sig till återbruket i samband med nybyggnationer och renoveringar. Företaget förespråkar hållbarhet och miljömedvetenhet.

Komplett logotyp i vektorgrafik

I samband med att Brattöns Återbruk bestämde sig för att ge verksamheten ett helt nytt utseende kontaktade dem mig på West-Tech. De ville ta fram en ny visuell profil som bättre förmedlade dess kärnvärden och erbjudande. Det naturliga första steget blev således att vi startade en designprocess där jag presenterade diverse olika förslag. Utifrån dessa förslagen och en löpande dialog tog vi oss sedan framåt mot att kunna skapa en komplett logotyp. Resultatet blev en tilltalande logga som fångar upp verksamhetens ledord på ett stilrent och välarbetat sätt. Genom ett utmärkande teckensnitt och en fin visuell helhet får logotypen hög igenkänningsfaktor.

Leveransen skedde digitalt och innehöll logotypen i flertalet olika format och storlekar. Därav har nu Brattöns Återbruk allt de behöver för att gå vidare med att tillämpa deras nya logotyp genomgående i verksamheten. Allt från att pryda deras hemsida och butik till att tryckas på deras kläder och fordon.

Vi fick hjälp av West-Tech med en ny logga. Mycket professionellt bemötande, snabb återkoppling och mycket bra idéer och förslag. Resultatet är över förväntan, kan varmt rekommendera West-Tech!
Andreas Landqvist

Ägare, Brattöns Återbruk AB

Logotyp till fast pris