+46(0)707275127 info@west-tech.se
Logotyp till fast pris

Byggdags

Byggdags är en nystartad LEGO-butik med säte i Nynäshamn. Som auktoriserad LEGO-återförsäljare erbjuder dem ett brett utbud av produkter till konkurrenskraftiga priser. Visionen är att skapa en integrerande webbutik där kunderna får en större upplevelse i samband med att dem handlar online. Med diverse produkter i över 24 olika LEGO-teman så kommer även den kräsnaste fantasten hitta något den gillar.

Logotyp i vektorgrafik

West-Tech har på uppdrag av Byggdags grundare designat deras logotyp och tagit fram varumärkesbyggande material. Ett unikt jobb där det krävdes både kreativitet och erfarenhet av att följa riktlinjer satta av ett internationellt varumärke. Som återförsäljare av LEGO ställs många krav och man har en struktur att förhålla sig till. Hur logotypen utformas och vilka färger den innehåller regleras av LEGO. Det är även dem som godkänner dess slutgiltliga uppsättning så det inte finns för stora likheter till deras egen logotyp. En svår balans som gör att processen kan bli jobbig och utdragen om den inte görs rätt. Resultatet blev en färgstark och tydlig logotyp som associerar till produkten och tilltalar dess breda målgrupp. Redan en kort tid efter lanseringen har dem fått flera lovord för loggan vilket alltid är kul.

Vi på Byggdags.se kan varmt rekommendera West-Tech. Vi ville ha hjälp med att ta fram en ny logga och är riktigt nöjda med resultatet. Snabba återkopplingar med bra idéer och ett tankesätt som är väldigt seriöst.
Grundare

Byggdags

Den sista bilden här ovan visar ett av förslagen som inte godkändes av LEGO, vilket kanske kan vara intressant att se. Denna avslogs med hänvisning till att den kan uppfattas som deras Emmet Brickowski karaktär vilken är tradmark-skyddad tillsammans med The Lego Movie franchisen.