+46(0)707275127 info@west-tech.se
Logotyp till fast pris

Diamond Plastikkirurgi

Diamond Plastikkirurgi startades sommaren 2018 är beläget i centrala Örebro. Kliniken drivs av den drivna och kompetenta Dr. Chris C. Diamond Janbaz som är en auktoriserad och certifierad specialist inom rekonstruktiv och estetisk Plastikkirurgi. Vid sidan av sitt arbete som plastikkirurg är Chris aktivt engagerad som anatomimentor och ATLS (Advanced Trauma Life Support) – instruktör för läkarstudenter, examinerade och legitimerade läkare under sin specialisttjänstgöring inom kirurgiska specialiteter vid Universitetssjukhuset i Örebro. Chris föreläser regelbundet för diverse cancerföreningar bl.a. Bröstcancerföreningen Hilda i Örebro om bröstrekonstruktioner efter bröstcancerkirurgi.

Logotyp & grafisk profil:

West-Tech fick på uppdrag av Diamonds grundare Chris att designa dess logotyp och grafiska profil. Målet var att skapa en varumärkesprofil som lyfter fram kvaliten och den exklusiva kompetensen som kliniken erbjuder. Under förarbetet visade Chris hur han hade en tydlig vision över hur logotypen skulle se ut. Detta medförde att arbetet strax var igång och inte långt därefter var vi mål efter några snabba vändor designförslag. Visionen för kirurgin är att varje behandling och ingrepp skall ge patienten bättre livskvalité med säkerhet och vetenskap som grund. Detta utgick vi ifrån tillsammans med ledord och en tydlig sättning av målgruppen vid designunderlaget. Genom god kommunikation mellan mig och Chris flöt arbetet på sömnlöst och resultatet blev en tilltalande logotyp med ett stilrent uttryck som i grunden är tidlöst. Vill ni veta mer om hur det går till när jag designar en logotyp och grafisk profil till fast pris så tveka inte att höra av er.
Logotyp
Logotyp
Supertrevligt och minst sagt skickligt och professionellt på alla sätt att arbeta med West-Tech. Processen var helt friktionsfri och allt gick verkligen smidigt. Helt klart prisvärt! Rekommenderar West-Tech varmt.
Chris J.

VD / M.D, Diamond Plastikkirurgi

Logotyp till fast pris
Logotyp till fast pris