+46(0)707275127 info@west-tech.se
Logotyp till fast pris

ESJ Garden

ESJ Garden är ett nystartat företag på Västkusten som erbjuder kvalitativa trädgårdstjänster med stor serviceanda. Med sin unika kompetens och specialisering gällande grässkötsel skiljer dem sig från konkurrensen. Vidare säljer dem bland annat gräsprodukter och erbjuder möjlighet att abonnera flera av tjänsterna i utbudet. Genom att använda modern och professionell utrustning flyter arbetet på effektivt och ger bästa möjliga resultat. Är ni behov av trädgårdstjänster och önskar det bästa både sett till kvalité och service så rekommenderar jag er att kontakta ESJ Garden.

Design av logotyp i vektorgrafik

I samband med att ESJ Garden skulle dra igång verksamheten valde dem att från börja skaffa en stark logotyp designad av en erfaren grafisk designer. Det tar ofta lång tid att skapa en logotyp och det är viktigt att det blir välarbetat. Dels så att loggan sedan blir användbar oavsett digital eller analog tillämpning. Vidare är det av stor vikt att de tänkta kunderna till ens verksamhet verkligen känner igen den och förknippar loggan med företaget. Erik och Sussane, grundarna till ESJ Garden, tog beslutet att låta en professionell aktör designa logotypen redan under uppstarten. Istället för att riskera behöva byta ut loggan efter några år och all den huvudbry det ofta medför. De kontaktade mig för en dialog och kostnadsfri offert. Strax därefter var vi igång och kunde tillsammans skapa en tilltalande logotyp med hög igenkänningsfaktor och tidlös design som på bästa sätt representerar företaget. Nedan kan ni ta del av resultatet både i presenterande bilder och en kortare animation.

Vi eftersökte en stark och snygg logotype inför lansering av företaget ESJ Garden, vi valde West-Tech eftersom vi fastnade för hans professionella design och insikt i grafisk harmoni.
Vi är jättenöjda i levererad produkt där Torbjörn från första kontakt följt upp och hjälpt oss under processen, vi kommer att anlita honom i kommande uppdrag och rekommenderar hans expertis till alla.
Tack Torbjörn.
Erik Josefsson

Ägare, ESJ Garden

Logotyp till fast pris
Logotyp till fast pris
Logotyp till fast pris