+46(0)707275127 info@west-tech.se
Logotyp till fast pris

Företagsfilm

Herrljunga Ledstångsfabrik startades år 1945 men har anor betydligt längre tillbaks i tiden. Företaget tillverkar trappor, barriärer, ledstänger och specialsnickerier. Med ytterst kvalificerade hantverkare och montörer håller dem bygdens rika tratidion av snickeri vid liv. De erbjuder unika helhetslösningar omfattande allt från måttagning till tillverkning och montering, både för privatpersoner och företag. Med säte i Herrljunga har dem nöjda kunder över hela Sverige och Skandinavien. För att på bästa sätt fånga essensen av företaget och visa på deras långa historia anlitade dem mig på West-Tech för att skapa en presenterande företagsfilm.

Företagsfilm / Videoproduktion:

Efter att vi inlett ett samarbete redan 2018 då jag skapade en ny mobilanpassad hemsida till fast pris för bolaget har vår relation växt allt starkare. Jag har hjälpt dem med allt från marknadsföring och produktfotografering till varumärkesbyggande och profilering. Ett av de senaste uppdragen var att skapa en företagsfilm som beskriver deras historia, lyfter deras styrkor och erbjudanden samt visar på det genomgående genuina yrkeskunnandet. Det var en rolig utmaning jag gärna tog mig an som ensam resurs där jag hanterade hela processen i produktionen. Den begränsade budgeten och pressade tidsplanen gjorde att vi fick ta till smarta lösningar och vara extra kreativa. Där utgjorde vårt goda samarbete en avgörande roll och hela personalstyrkan bidrog till att allt flöt på smidigt under inspelningsdagen. Med många skratt blev inspelningarna också ett härligt minne vi bär med oss.

Nedan kan ni se den svenska versionen av företagsfilmen. Vi gjorde även en engelsk version samt några alternativa versioner anpassade för diverse tillämpningar med olika speltider och format.

 

5 av 5. Hjälpt oss med film och hemsida. Mycket nöjda med samarbetet.
Mycket kreativ och duktig med en röd tråd som genomsyrar hela projektet.

Johan A.

Projektledare, Herrljunga Ledstångsfabrik

Mycket kompetent och har hjälp oss på Herrljunga Ledstångsfabrik AB med både en snygg hemsida och en superfin film. Rekommenderas starkt!!

Roger A.

VD, Herrljunga Ledstångsfabrik