+46(0)707275127 info@west-tech.se
Logotyp till fast pris

Herrljunga Ledstångsfabrik

Herrljunga Ledstångsfabrik startades år 1945 men har anor betydligt längre tillbaks i tiden. Företaget tillverkar trappor, barriärer, ledstänger och specialsnickerier. Med ytterst kvalificerade hantverkare och montörer håller dem bygdens rika tratidion av snickeri vid liv. De erbjuder unika helhetslösningar omfattande allt från måttagning till tillverkning och montering, både för privatpersoner och företag. Då dem är 11 delägare vilka alla arbetar inom verksamheten håller dem en engagerad och professionell nivå samtidigt som den familjära känslan kvarstår. Från att ha omsatt runt 100 tkr vid bolagets tidigare år har den nu ökat till stadiga 20 Mkr och växande. Med säte i Herrljunga har dem nöjda kunder över hela Sverige och Skandinavien. I projekthistoriken finns allt från Mall of Scandinavia till den genuina villan.

Mobilanpassad hemsida:

Under våren 2018 kontaktade Herrljunga Ledstångsfabrik mig på West-Tech för att hjälpa dem att skapa en helt ny mobilanpassad hemsida till fast pris. De ville ha en tilltalande, lättnavigerad och säker webblösning som var enkel att underhålla och uppdatera. I uppdraget ingick också bildmaterial, digital profilering, viss textproduktion och en genomgående on-site sökmotoroptimering. Då hemsidans storlek var omfattande med både produktutbudet inkluderat och flera unika funktioner ställdes det krav på hög effektivitet under processens gång. Vi planerade delmomenten och gick igenom de olika stegen under våra inledande möten och sedan skred vi till verket. Med god kommunikation båda parter emellan så kunde vi strax därefter fastställa ett stilspråk och grafiskt uttryck. Utifrån den delade visionen presenterade jag designförslag på startsidan och vi gick inte vidare till undersidorna fören startsidan var klar utseendemässigt. Efter många hårda timmars arbete började vi närma oss det färdiga resultatet och hemsidans helhet började falla på plats. Stor vikt lades på det estetiska och funktionella med syfte att ge besökarna en positiv upplevelse. Under huven fokuserade jag också på att skapa ett gränssnitt med hög prestanda och säkerhet.

Redan dagar efter publiceringen började lovorden från kunder och kontakter strömma in. Antalet besökare från Google ökade också stadigt månad för månad. Vilket man alltid skall ta som ett kvitto för väl utfört arbete, både till användarupplevelse och sökbarhet. Herrljunga Ledstångsfabrik har sedan detta första projekt anlitat mig löpande och vårt goda samarbete fortsätter än idag.

 

5 av 5. Hjälpt oss med film och hemsida. Mycket nöjda med samarbetet.
Mycket kreativ och duktig med en röd tråd som genomsyrar hela projektet.

Johan A.

Projektledare, Herrljunga Ledstångsfabrik

Mycket kompetent och har hjälp oss på Herrljunga Ledstångsfabrik AB med både en snygg hemsida och en superfin film. Rekommenderas starkt!!

Roger A.

VD, Herrljunga Ledstångsfabrik