+46(0)707275127 info@west-tech.se
Logotyp till fast pris

Herrljunga Ledstångsfabrik

Herrljunga Ledstångsfabrik startades år 1945 men har anor betydligt längre tillbaks i tiden. Företaget tillverkar trappor, barriärer, ledstänger och specialsnickerier. Med ytterst kvalificerade hantverkare och montörer håller dem bygdens rika tratidion av snickeri vid liv. De erbjuder unika helhetslösningar omfattande allt från måttagning till tillverkning och montering, både för privatpersoner och företag. Då dem är 11 delägare vilka alla arbetar inom verksamheten håller dem en engagerad och professionell nivå samtidigt som den familjära känslan kvarstår. Från att ha omsatt runt 100 tkr vid bolagets tidigare år har den nu ökat till stadiga 20 Mkr och växande. Med säte i Herrljunga har dem nöjda kunder över hela Sverige och Skandinavien. I projekthistoriken finns allt från Mall of Scandinavia till den genuina villan.

Mobilanpassad hemsida:

Under våren 2018 kontaktade Herrljunga Ledstångsfabrik mig på West-Tech för att hjälpa dem att skapa en helt ny mobilanpassad hemsida till fast pris. De ville ha en tilltalande, lättnavigerad och säker webblösning som var enkel att underhålla och uppdatera. I uppdraget ingick bildmaterial, digital profilering, viss textproduktion och en genomgående on-site sökmotoroptimering. Texten uppdateras.

 

5 av 5. Hjälpt oss med film och hemsida. Mycket nöjda med samarbetet.
Mycket kreativ och duktig med en röd tråd som genomsyrar hela projektet.

Johan A.

Projektledare, Herrljunga Ledstångsfabrik

Mycket kompetent och har hjälp oss på Herrljunga Ledstångsfabrik AB med både en snygg hemsida och en superfin film. Rekommenderas starkt!!

Roger A.

VD, Herrljunga Ledstångsfabrik