+46(0)707275127 info@west-tech.se
Logotyp till fast pris

Honsbergs El

Honsbergs El AB har sitt säte i Fagerfjäll på Tjörn och erbjuder tjänster inom el som sträcker sig från nybyggnation och ombyggnation till projektering och service. Deras styrka ligger främst i den kompetenta personalen av elektriker som jobbar effektivt och problemlösande. Med stor kunskap och lång erfarenhet inom sektorn har Honsbergs El växt till en av de mest pålitliga aktörerna inom regionen. Genom certifiering hos bland annat EiO kan de erbjuda sina kunder fördelar gällande säkerhet, ekonomi, kvalitet och teknik.

Mobilanpassad hemsida:

West-Tech fick i uppdrag att bygga och designa Honsbergs El’s nya hemsida. Jag blev glad för förtroendet och det visade sig riktigt roligt att få jobba för dem. De hade tidigare haft en lösning som inte var mobilanpassad samt presterade dåligt och var lågt rankad hos sökmotorerna. Så deras prioritet låg vid att just trycka lite extra på sökmotoroptimeringen och att webbplatsen skulle vara fullt responsiv för felfri visning på alla enheter. Jag skapade en trygg och stabil lösning med ett tilltalande och tydligt stilspråk som går hand i hand med företagets grafiska profil. Den nya hemsidan blev snabb och fick högsta prestandaklassifikation. Likaså lade jag mycket energi på att grundligt skriva nytt textinnehåll som främst var anpassat för besökande kunder men även gillades av Google. Redan efter en månads tid hade hemsidan klättrat upp på förstasidan för de tre nyckelord vi valt att lägga mest tyngd vid. Dryga halvåret efteråt hade Honsbergs tagit 4 av 10 förstaplatser i sökresultaten och samtliga på förstasidan hos Google.

Med innehållshanteringssystemet WordPress kan företaget enkelt själva gå in och uppdatera texter eller justera avsnitt efter eget behov. Gränssnittet är modernt och användarvänligt för sidans besökare. På en av undersidorna kan potentiella kunder göra en offertförfrågan via ett formulär med möjlighet att bifoga digitala ritningar, bilder med mera. I projektet ingick grafisk profilering, textproduktion och bildmaterialet. Som alltid när jag bygger en hemsida till fast pris så ingick även brandvägg, backup och utökade skyddsåtgärder mot intrång och skadlig kod. Besök gärna hemsidan via knappen längre ned på denna sida om ni är intresserade av hur den ser ut. Samarbetet med Honsbergs El fortskrider och vidare har jag även designat och producerat flertalet trycksaker likt visitkort, kuvert och banners för elfirman.

Har byggt vår hemsida, mycket nöjda! 👍
Patrik H.

Grundare & ägare, Honsbergs El AB

Proffsigt bemötande.
Snygg och modern design.
Vi har fått hjälp med hemsida, visitkort mm.
Charles H.

Delägare, Honsbergs El AB