+46(0)707275127 info@west-tech.se
Logotyp till fast pris

Monz Management

Monz Management är baserat i Göteborg och erbjuder spetskompetens som projektledare och byggkonsult inom bygg. Deras team består av handplockade byggkonsulter och byggspecialister från hela landet med erkänd kunskap och lång erfarenhet inom sektorn. Genom att arbeta engagerat, inkluderande och proaktivt erbjuder de tjänster inom projektledning, upphandlingar och besiktningar samt som kontrollansvarig enligt PBL.

Logotyp:

Monz Management kontaktade West-Tech för att jag initialt skulle designa deras logotyp till fast pris. Vi tog ett möte där vi tillsammans gick igenom verksamheten och visionen för varumärket. Kommunikationen fungerade bra och kundens engagemang smittade av sig. Samtalet låg sedan som grund för designunderlaget och efter att jag gjort research på eventuella konkurrenter och övriga aktörer i branschen kunde jag sätta igång arbetet. Först fick idéerna ta form med hjälp av papper och penna för att sedan utvecklas vidare digitalt. De idéer som närmast motsvarade designunderlaget och hade störst potential förfinades för att sedan presenteras för kunden. Efter några vändor och överväganden började vi närma oss ett resultat. Vi hade under processen beslutat oss för att gå vidare med en textsättning i versaler och en blå färgsättning. Generellt här i norden så symboliserar den blå färgen bland annat: trovärdighet, kommunikativ förmåga, kontroll, auktoritet och professionalitet. Den sägs ha ett produktivt inflytande på människor och likaså är blått lugnande och vi upplever det ofta som fräscht och rent. Slutresultatet blev en stark och tydlig logotyp som på ett smakfullt sätt förmedlar bolagets kärnvärde och kundlöfte.

Hemsida:

Strax därefter fick jag även i uppdrag att bygga och designa Monz Management’s nya hemsida. En trygg och stabil lösning med ett tilltalande designspråk som går hand i hand med varumärkets visuella uttryck. Hemsidan är fullt responsiv (mobilanpassad) och drivs på innehållshanteringssystemet WordPress. Gränssnittet är modernt och användarvänligt för sidans besökare. Bakgrunden är ljus och delvis satt i gråa övertoningar medan logotypens blåa färg återfinns i detaljerna och som inslag i bilderna på hemsidan. I projektet ingick utökad grafisk profilering, textproduktion och bildmaterialet. Som alltid när jag bygger en hemsida till fast pris så ingick även on-site sökmotoroptimering tillsammans med registrering och verifiering hos Google. Sökmotoroptimeringen tillsammans med att webbplatsen är snabb, mobilvänlig, modern och användarvänlig gör att den får högre rankningar i Google-sökningar på relevanta nyckelord eller fraser. Besök gärna hemsidan själva via knappen nedan och upplev resultatet.

Jag vände mig till West-Tech för få hjälp med att ta fram en logotyp, jag fick snabbt förtroende för Torbjörn vilket gjorde att jag tryggt kunde låta honom leda mig genom den, för mig svåra, kreativa processen, och sedermera fick han även göra om hela min hemsida och webblösning.

Jag är fantastiskt nöjd, långt över förväntan. Tack vare sin lyhördhet, noggrannhet och skickliga kommunikation kommer West-Tech vara min partner varje gång jag behöver hjälp med marknadsföring, grafik eller kampanjer.

Mathias M.

VD, Monz Management AB