+46(0)707275127 info@west-tech.se
Logotyp till fast pris

NIJO Management

NIJO Management erbjuder konsultering inom projektledning, affärsutveckling, förstudier samt kravanalys. Företaget har många års erfarenhet från både industriella och administrativa affärsprocesser och system. Kärnan i verksamheten bygger på strategi och med expertis kombinerar de erfarenhet av affärsledning med specialistkunskaper inom IT och data. NIJO Management har sitt säte i Göteborg och arbetar med uppdrag både nationellt och internationellt som strategisk resurs.

Logotyp & grafisk profil:

Niclas som grundat NIJO Management kontaktade mig för ett möte. Vi träffades i Göteborg och jag fick god insikt i verksamheten och dess målsättning samt visionen för varumärket. Redan då kände jag av engagemanget och fick en konkret inblick i hur de omsätter deras värdegrund i praktiken. Strax därefter påbörjade jag arbetet med att designa en logotyp och grafisk profil till fast pris åt företaget. Under designprocessen fick vi lära känna varandra ytterligare och med god kommunikation och en delad vision för det visuella uttrycket närmade vi oss resultatet. Den slutgiltiga designen blev i utförandet av ett integrerat ordmärke med ’Management’ undertill. Med en klar blå som primärfärg och en motsvarande stark orange som sekundärfärg får logotypen extra liv och kraft . Det blåa symboliserar hängivenhet, professionalitet och tillit medan orange ger association till kreativitet, positivitet och problemlösning.  Textsättningen i gemener ger ett modernt uttryck och de mjuka formerna kompletterar böjningen i symbolens former som har samma tjocklek. Underliggande textsättning i versaler satt i grått ger en något mer auktoritär känsla som betonar verksamhetens yrkesskicklighet. Rent grafiskt har loggan nära perfekt balans i formtyngden och både distanser samt marginaler är noga avstämda för att ge ögat en behaglig upplevelse med lagom luftighet utan att ta ifrån det effektfulla uttrycket. Slutresultatet blev med andra ord en stark logotyp med lång livstid som lyfter fram företagets värde och färdigheter på ett tilltalande sätt.

Responsiv hemsida:

När logotypen var färdig blev nästa steg att skapa en helt ny mobilanpassad hemsida till fast pris. I uppdraget ingick webblösning, bildmaterial, fotografering, digital profilering, textproduktion och sökmotoroptimering. Med en stabil struktur paketerat snyggt i enlighet med varumärkets visuella uttryck kan nu NIJO Management stolta presentera verksamheten för både befintliga och nya kunder direkt via webben. Hemsidan är fullt responsiv och drivs med CMS’et WordPress vilket idag är det mest använda systemet i världen. Gränssnittet är modernt och användarvänligt för sidans besökare som enkelt når den information de söker. Kombinationen av välskrivna texter och relevanta bilder ger ett professionellt intryck vilket förstärks med inslag av vissa rörliga element och profilering. Vidare har även hemsidan SSL-certifikat och bevisad säker anslutning via kryptering. Dels för att höja rankningen hos Google men främst för att förse besökare med en tryggare upplevelse. Besök gärna hemsidan själva via knappen nedan och upplev resultatet.

Fantastisk servicenivå och riktigt bra resultat. Fått hjälp med att ta fram logotyp, grafisk profil och hemsida. Mycket bra input och uppslag och texterna till hemsidan blev bättre än jag själv kunde beskriva min verksamhet. Snabb och bra återkoppling när det funnits frågor och resultatet har helt klart överträffat mina förväntningar när vi började arbetet.

Kan ge mina varmaste rekommendationer till att anlita West-Tech.

Niclas J.

VD, NIJO Management AB