+46(0)707275127 info@west-tech.se

Stochholm Shutters

Stockholm Shutters är en ledande aktör inom fönsterluckor och shutters med deras miljömedvetna tänk och kvalitativa utbud av FSC-märkta produkter. Med säte i Huddinge arbetar Stockholm Shutters över hela Stockholmsregionen och drivs med stor entreprenörsanda av Mattew Bott.

Mattew kontaktade mig med en tydlig idé om hur han ville att deras nya hemsida skulle se ut. Redan under våra inledande samtal kände jag att detta kunde bli ett givande projekt. De hade innan försökt hitta någon lokal webbdesigner som kunde bygga deras hemsida till fast pris men tröttnade snart på att de flesta hade dyra löpande avtal. Hos mig visste de precis hur mycket det skulle kosta och var inte tvungna att binda upp sig till något.

Under åren hade dem samlat på sig många högupplösta foton på deras installationer som de ville att jag retuscherade och anpassade för att inkludera på hemsidan. Då Mattew inte har svenska som modersmål valde han att jag även skulle skriva webbtexterna. Kommunikationen oss emellan var främst på engelska vilket fungerade utmärkt och så fort designspecifikationen var satt påbörjade jag arbetet. Resultatet blev en hemsida som återspeglar deras miljömål och lyfter fram den höga kvalitén på både produkterna och hantverket de erbjuder. På kontakt-sidan finns ett kontaktformulär med möjlighet att bifoga upp till 6 st bilder/filer vilket har underlättat stort för dem då de enklare får en uppfattning över kundens behov redan vid första kontakt. Vi gjorde även en kortfattad Q&A med de vanligaste återkommande frågorna och ett bildgalleri som fångar upp intresset hos potentiella kunder. Stockholm Shutters har sedan lanseringen av webbplatsen inte behövt göra några justeringar och hemsidan håller fortfarande mycket hög kvalité och ger dem goda rankningar i Google-sökningarna.

West-Tech har på senare tid tagit fram och designat både reklammaterial och annonsmaterial åt Stockholm Shutters.

West-Tech har varit professionella och snabba när jag behövde hjälp med vår hemsida. Jag skulle rekommendera dem i alla lägen. De är innovativa samtidigt som de fångade upp våra behov och önskemål och lyckades omsätta det i en sida jag är stolt över.
Mattew Bott

VD, Stochholm Shutters