+46(0)707275127 info@west-tech.se
Inredare i Göteborg

Studio In

Studio In drivs av de två kvinnliga entreprenörerna Maja Furenberg Ring och Atta Ring. På kort tid har dem genom Studio In blivit etablerade inom inredningsdesign med stort inflytande på sociala medier. Med en bred kompetens inom allt från inredning, byggteknik, visual merchandise, textil och inköp så är dem en strategisk samarbetspartner när det kommer till inredning och homestyling. Med inredning och design som kärnan i verksamheten har Studio In idag även uppdrag inom sociala media, TV, föreläsningar och konceptdesign. Studio In är baserade centralt i Göteborg men åtar sig även jobb utanför regionen i mån av möjlighet. Sammanfattningsvis kan man säga att systrarna Atta och Maja genom stor passion skapat ett unikt och framgångsrikt koncept där deras styrkor driver dem framåt. Söker ni inredare i Göteborg vet ni nu vilka ni skall hålla tummarna att få arbeta med.

Webb/SEO & grafisk design

West-Tech och Studio In leddes samman av en tidigare kund till mig som rekommenderade oss för varandra. Det är alltid en rolig och betryggande start för båda parter så vi var igång med arbetet strax efter en genomgång följt av offert. Grundarna till Studio In har ett stort engagemang och intresse för sin verksamhet och dess varumärke vilket självklart smittar av sig. Och i sin tur gör att jag som uppdragstagare anstränger mig till det yttersta för att bemöta dess behov och önskemål. I detta fallet var det just sökmotoroptimering även kallat SEO som Maja och Atta ville fokusera på. Efter att dem fått ett starkt fäste inom sociala medier och nu lägger mer vikt vid bloggen på hemsidan såg de gärna att hemsidan får fler organiska besök från sökmotorer likt Google och Bing. Inledningsvis gjorde jag en analys av hemsidan och kunde därefter specificera en strategi med åtgärder som bidrar till att förbättra sökmotoroptimeringen. Då jobbar jag mycket med länkningarna och teknisk optimering internt på hemsidan, men främst med att skapa och strukturera relevant information i form av bilder och text. Google behöver minst 300 st ord på en sida/undersida för att dem ens skall göra sig besväret att indexera den. Så att man satsar på det dubbla ger ofta betydande effekt såvida innehållet likväl är välarbetat, relevant och enkelt för besökare av hemsidan att ta del av. I samråd med kunden tog vi fram textmaterialet och jag webbanpassade det och gick igenom det grundligt för att matcha det med vår prioritering mot sökresultat.
Forts.
Vidare rådförde jag Atta och Maja i hur de kan få bästa möjliga effekt ur Google My Business och hur dem bör jobba framöver på egen hand med sökmotoroptimering. Google My Business just är något som visat sig få allt större roll i resultaten hos Google så det tipsar jag er alla om att verifiera och börja prioritera. Arbetet med Studio In flöt på bra och jag gjorde även grafiskt material till dem att använda på webbplatsen och i andra sammanhang. Nedan ser ni ett litet urval jag skapat likt digital profilering med deras stilrena och snygga logotyp:
Forts.
Om ni är intresserad av inredning, eller yrket som inredare, och vill ta del av en välarbetad blogg för inspiration och nyttiga tips så rekommenderar jag starkt Studio In’s egna blogg; https://www.studio-in.se/blogg/ Där uppdaterar dem med nya intressanta inlägg varje vecka. Man får således följa med dem i deras dagliga arbete som inredare och då också lära sig hur en verksamhet likt deras fungerar. Vilket kan vara väldigt spännande och i sig är unikt för just deras blogg. Här publicerar dem även mycket inspirerande material i form av bilder och vidare läsning paketerat med härlig energi och ett brinnande intresse för inredningsdesign. Bloggen växer så det knakar och idag har dem över 10.000 följare på Instagram som är ytterligare en kanal som dem kontinuerligt arbetar med på ett framgångsrikt sätt. Den når ni antingen via deras hemsida eller direkt via; https://www.instagram.com/_studioin_/ Nedan följer några läckra bilder från bloggen på Studio In och längre ned på sidan kan ni läsa deras omdöme från erfarenheten att anlita mig för hjälp med hemsidan och dess sökmotoroptimering.

5/5

Maja F. R.

Grundare, Studio In AB

5/5

Atta R.

Grundare, Studio In AB