+46(0)707275127 info@west-tech.se

Studio Svalan

Studio Svalan har sitt säte på Tjörn i Bohuslän och drivs av Roberth Gustavsson och Marcus Andersson sedan starten 2013. De gör fotojobb längs med hela västkusten och i sin studio i Rönnäng. Duon är grundarna av TJörnfotograferna och det säger en hel del om deras passion för fotografi.

Logotyp:

West-Tech inledde samarbetet med Studio Svalan efter att de hörde av sig för ett möte. De hade blivit rekommenderade att kontakta mig av en av mina tidigare kunder. Studio Svalan anlitade mig först för att designa en ny logotyp och formge en ny grafisk profil åt dem. När vi specificerade designunderlaget hade Marcus och Roberth önskemålet att använda siluetten av en svala i retrostil. Efter en rad designförslag och många överväganden nådde vi fram till en tidlös logotyp som kändes helt rätt.

Hemsida:

Kommunikationen fungerade väl och dem var väldigt nöjda med resultatet så strax därefter bestämde vi även att jag skulle bygga deras hemsida till fast pris. De var engagerade och ville gärna ha en hemsida där de själva kunde gå in och redigera innehållet och lägga in uppdateringar. Utseendemässigt ville de ha en ljus hemsida där deras fotografier gavs tillfälle att ta plats. Likaså prioriterade dem att rankas högt på lokala Google-sökningar. Därav utökade jag SEO-arbetet och resultatet blev www.studiosvalan.se – en fullt responsiv hemsida som följer deras grafiska profil och på ett inbjudande sätt lyfter fram vad företaget erbjuder. Responsen på hemsidan har enligt både Roberth och Marcus varit mycket positiv och de får ständigt mail angående nya potentiell fotouppdrag. Samarbetet med Studio Svalan fortskrider och jag hjälper dem då och då med att förvalta hemsidan och deras Google-rankingar. 

West-Tech kan jag varmt rekommendera. De tog fram både ny logga och hemsida till oss.

Ett mycket professionellt bemötande och hög kompetens. Kommer garanterat att nyttja deras tjänster i framtiden igen.

Marcus Andersson

Delägare, Studio Svalan

West-Tech har hjälpt till med att fixa en logga och sen varit en stor hjälp med att förändra vår hemsida. Bemötandet från början till slut har varit proffsigt och han var mycket kompetent för uppgiften och vi kommer säkert att anlita honom mer framöver.

Roberth Gustavsson

Delägare, Studio Svalan