+46(0)707275127 info@west-tech.se
Psykologisk behandling

Vitur – Psykologisk behandling

Vitur AB drivs av Joakim Hedbrant, en erfaren psykolog med goda meriter. Företaget har säte i Karlstad och är det privtata alternativet inom det neuropsykiatriska området. De har specialiserad psykologisk kunskap och utför utredningar, bedömningar och erbjuder handledning.  Med legitimerade psykologer som har lång erfarenhet levererar de kunskap till originasationer och enskilda individer. Sedan starten år 2015 har Vitur etablerat sig som en stark aktör inom psykologisk behandling.

Mobilanpassad hemsida:

För att bredda sin digitala närvaro och nå ut till nya kunder valde Joakim på Vitur att ta steget och skapa en ny webbplats för verksamheten. Efter en dialog kring innehåll, funktioner, design och syfte påbörjade arbetet. Jag kände redan från början att detta skulle bli ett intressant och roligt projekt. Med den snygga grafiska profilen och de sköna färgskalorna kom inspirationen som på beställning. Som alltid började vi med att skapa startsidan där jag presenterade två olika designförslag för Joakim. När väl startsidan var satt överlag gick vi vidare med att skapa de resterande undersidorna. Då det inte är en så omfattande hemsida kunde vi snabbt avancera och vara produktiva i processen varje vecka. Snart kom dagen då vi kunde publicera det färdiga resultatet och funktions- och prestandatesta allt. Efter mindre justeringar och anpassningar var allt klart. Därefter följer nyregistrering hos Google och en uppföljning på indexeringen.

Vidare ingickbland annat följande i produktionen: Installation och konfiguration av SSL-certifikat (grönt nyckellås, säker webbplats), installation och konfiguration av WordPress CMS, grafiska element, digital profilering, positionskarta, webbanpassning av texter, komplett extern back-up, bildmaterial och all retuschering

Är ni också intresserad av att skapa en helt ny mobilanpassad hemsida till fast pris för ert företag? Varmt välkomna att kontakta mig så berättar jag mer och sänder er en kostnadsfri offert utan bindningar från er sida.

Tack Torbjörn för ett mycket gott resultat, fin design och personlig service. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en snygg hemsida.

Joakim H.

Ägare, Vitur AB i Karlstad