+46(0)707275127 info@west-tech.se

VME Måleri

VME Måleri har sitt säte i Stora Höga och drivs av David Berggren. De arbetar längs med hela västkusten med fokus mot Göteborg, Kungälv och Stenungsund. Företaget erbjuder tjänster inom måleri, tapetsering och renovering.

West-Tech inledde samarbetet med VME Måleri genom att jag på uppdrag designade deras logotyp och fastställde deras grafiska profil. Kommunikationen fungerade väl och dem var nöjda med resultatet så strax därefter bestämde vi även att jag skulle bygga deras hemsida till fast pris. De ville ha en ljus och ’lagom’ informativ webbplats där kunder enkelt kunde höra av sig eller be om en offert. Likaså prioriterade dem att rankas högt på relevanta Google-sökningar och att sidan skulle ha kort laddtid. Resultatet blev www.vmemåleri.se – en mobilanpassad hemsida som följer deras grafiska profil och på ett tydligt sätt lyfter fram vad företaget erbjuder. Responsen på hemsidan har enligt David varit mycket positiv och alt fler nya kunder hittar dem nu.

I samband med bygget av hemsidan skapade jag en Facebook-sida för företaget och hjälpte dem komma igång med hur de kan använda sociala medier på bästa sätt för att hålla kontakt med befintliga kunder och samtidigt nå ut till nya.

Samarbetet med VME Måleri fortskrider och jag har nyligen hjälpt dem med design och produktion av trycksaker.

 

West-tech har levererat ifrån börjar till slut – det finns bara ett betyg och det är utan tvekan 5 av 5 möjliga!

Stort tack!

David Berggren

Ägare, VME Måleri